05 October 2019

Politikuajt, por edhe gomerët ju pjellin flori - nga Kol ShkodraniPOLITIKA - MADE IN ALBANIA

Në Shqipëri nuk flitet më që Administrata Publike ti sherbejë Popullit, por vetes duke vjedhur popullin.
Kjo nga shqipot quhet politikë.POLITIKUAJT

Pyeta shumë njerëz pse i quani politikanët politi-kuaj.
Mos vallë se po punojnë si kuajt në lëmë për popullin?
- Jo, - ma kthyen. - Por se vjedhin aq shumë sa duhen karvane me kuaj tua mbartin thasët me para.
Atë çast mu kujtua Fullhajni, firma e të cilit ende zezon në paratë tona, por Peza i Peqinit sikur ma bënte me sy nga emisioni i Fantomasit:
- Jo, more, - më tha pezaku i Peqinit, - mua me mjafton gomari sepse ne anët tona eshte me komod dhe tradicional.

© KOL SHKODRANI 2019